У Львові ром викрав гаманець у перехожої

Новини 23 Липня, 2020 832

Фото ілюстративне. Джерело: postmaidan.info

Як встановили поліцейські, зловмисниця також перебуває у розшуку за подібні злочини, скоєні в Одесі.

22 липня близько 16.30 на вулиці Городоцькій у Львові оперативники Управління карного розшуку поліції  Львівщини викрили  28-річну мешканку міста Мукачево Закарпатської області, причетну до крадіжки гаманця з наплічника у перехожої, 31-річної мешканки Миколаївського району. Зловмисниця заволоділа коштами у сумі 3000 гривень, 200 польських злотих та зарплатною карткою потерпілої.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групи осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання – арешт  на строк від трьох до шести місяців, або обмеження  волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання їй запобіжного заходу. Також правоохоронці встановили, що жінка була оголошена у розшук співробітниками поліції Одеської області за скоєння майнових злочинів.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,