У Львові репер перетворив трамвай у свій дім

Новини 24 Березня, 2024 71

Відео

22-го березня, рівно через півроку з премʼєри альбому “Найліпші питання собі” – Паліндром презентує кліп “Найліпший день”, в якому Степан Бурбан проводить свій найліпший день, перетворивши вагон львівського трамвая на свою квартиру.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співака.

“Найліпший день” – це пісня, яка нагадує про існування маленьких радостей в великому і складному житті, про необхідність цінувати і помічати приємні моменти, бо вони дають сили продовжувати боротись з проблемами і терпіти негаразди, вірити в краще майбутнє.

“Цей трек спроба підняти настрій самому собі. Коли довгий час ми сфокусовані на пригніченому стані, не помічаємо справді цінних моментів у житті. Я вирішив зібрати їх в цій пісні.” – коментує цей трек Степан.

“Закоханість, весна у Львові, улюблені місця та мої ритуали, а також надія на те, що колись буде краще. Саме таку пісню мені треба слухати сьогодні, тож я вирішив сам її зробити, з чого і почався Паліндром в принципі.”

У квітні Паліндром поїде в новий благодійний тур Україною в оновленому складі.

Заанонсовані концерти в в 11-ти українських містах, серед них Київ (05/04), Харків (06/04) та Дніпро (21/04). Квитки тут.

Коментарі

Позначки: ,