У Львові ремонт вулиці Степана Бандери завищили на 97 млн грн

Новини 13 Листопада, 2020 308

Олег Синютка. Фото 4studio

Вартість ремонту вулиці Степана Бандери у Львові завищили на 97 мільйонів гривень. 

Про це під час брифінгу повідомив народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка, пише Четверта студія.

Синютка наголосив, що перший раз на його брифінг приходить заступник Львівського міського голови, “а це означає, що у мерії задимілося, запалилося…”.

“Ірина Михайлівна має у цій команді міського голови роль пожежника. На думку міського голови, її досвід та фаховість має допомогти у цій ситуації. Але ця ситуація є такою, що Ірина Михайлівна тут ні при чому. Питання до міського голови Андрія Садового. І сьогодні дуже приємно, що на мій брифінг прийшли родинні засоби масової інформації Львівського міського голови. Я переконаний, що це у черговий раз не буде спотворена інформація”, – наголосив Синютка.

Він додав, що мова сьогодні піде про дуже прості речі.

“20 жовтня 2020 року 12 народних депутатів звернулись з проханням до міської влади показати документ. Ми 20 жовтня не передавали справу у правоохоронні органи, а сподівались у 10-денний термін отримати відповідь. Сьогодні у нас п’ятниця 13 листопада – чорний день для міської влади – бо ми підготували два звернення у правоохоронні органи. Ми підготували звернення у Національну поліцію України та прокуратуру, бо, на жаль, з 20 жовтня жоден з народних депутатів не отримав відповідь. Це дає підстави мені говорити, що на вулиці Степана Бандери відбувається зловживання. І усі речі, про які говорила Ірина Михайлівна – це скупі пояснення”, – розповів Синютка.

Він нагадав, що минулого разу у цифрах демонстрував, що тендер оголошувався ще до завершення проектно-кошторисної документації, а сама документація переписувалась чотири рази.

“Але ціна питання у 97 мільйонів, які невідомо звідки взялись і не відомо чому повинні бути заплачені фірмі підряднику. І жодного документу, який би спростував цю гіпотезу, надано міською радою не було. На жаль, сьогодні лише правоохоронні органи зможусь поставити крапку у цій справі”, – підкреслив Олег Синютка.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,