У Львові регіональна партія “Варта” може зникнути з політичного олімпу

Новини 13 Жовтня, 2021 400

Ситуація з перевиборами у Львові набуває все більш реальних форм

Ситуація із перевиборами у Львові набуває все більш реальних форм.

Як пише Четверта студія, про це інформує телеграм-канал “Таємниці Ратуші”.

“Оскільки ситуація з перевиборами у Львові набуває все більш реальних форм, маємо цікавий інсайд про долю політичного проекту «Варта», дні якого, схоже, добігають до кінця.

За нашими даними, один з основних фінансистів партії Артем Хмиз збирається очолити обласний осередок партії Володимира Гройсмана «Українська стратегія». Разом з ним в партію влиється основна частина нинішніх вартових. Спільно вони спробують поборотись за виборчу квоту на наступних парламентських виборах, а також знову зайти у Львівську міську раду, тільки вже під іншим брендом”, – йдеться у повідомленні.

“Таємниці Ратуші” інформують, що “не до кінця зрозуміла доля лише двох осіб – Наталії Шелестак (голова бюджетної комісії ЛМР) та Ігоря Зінкевича. Перша – зав’язла у тісній співпраці з олігархом Григорієм Козловським (який формально представляє ЄС, але тепер тісно працює на “Слугу народу”, в тому числі й у питаннях перевиборів у ЛМР).

Щодо другого – місця у новій партії для нього не знайшлось. Фактично, Ігорю доведеться або починати все з початку та доводити, щось ось нові вартові точно кращі, або й самому входити в якийсь новий проект”.

ІВ Четверта студія готова опублікувати позицію партії “Варта” та особисто Ігоря Зінкевича й Наталії Шелестак із цього приводу.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,