У Львові психопат обстрілює з пневматичної зброї перехожих (ФОТО)

Новини 08 Червня, 2019 352

Фото: "Варта-1"/ФБ

У Львові невідомий стріляє по перехожих на вулиці.

Як повідомляється у дописі львів’янки на сторінці ГО «Варта-1», невідомий (чи невідома) може мати психічні відхилення і стріляє, ймовірно,з пневматичної зброї.

Постраждала жінка, яка описує дану ситуацію на сторінці «Варта-1», висловлює побоювання, що жертвою неврівноваженого «стрільця» можуть стати діти, або він комусь поцілить в обличчя».

«Жінка звернеться в правооохоронні органи із заявою,  в медзаклад вже звернулася і зафіксувала факт»,- зазначив у своєму коментарі до допису  координатор «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Скриншорт ФБ

Скриншот /ФБ

«Шановні мешканці вулиць прилеглих до Вул. Івана Миколайчука, 7 – будьте обережні. З вікон 7-го номеру будинку з пневматичної зброї стріляє невідома особа (можливо з психічними відхиленнями). Йдучи в напрямку дому, о 20.00 я відчула сильний пекучий удар і з рани дістала маленьку кулю. Від болі і шоку я швидко дісталась до дому і оглянула рану і це був шок. Ви собі уявіть якщо б цей нелюд поцілив в обличчя або в якусь дитину. Можливо, я не перша це пишу,але в будь якому випадку будьте дуже уважні і бережіть дітей»,- йдеться у дописі львів‘янки розміщеному на сторінці ГО «Варта-1» у Facebook.

Фото: “Варта-1″/ФБ

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,