У Львові проведуть Вечір волонтерських історій

Новини 08 Червня, 2022 40

У Львові проведуть Вечір волонтерських історій

Ця подія – це можливість для волонтерів зустрітися в компанії однодумців, отримати нові зв’язки та просто гарно провести час

12 червня о 17:00 в молодіжному просторі Lviv Open Lab відбудеться Вечір волонтерських історій. Ця подія – це можливість для волонтерів зустрітися в компанії однодумців, отримати нові зв’язки та просто гарно провести час.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Організатори запрошують як волонтерів, що долучалися до діяльності простору Lviv Open Lab як волонтерського центру, так і всіх охочих, хто є у волонтерському русі. Подія відбудеться у форматі вільного мікрофону: кожен зможе розповісти свою історію та поділитися досвідом з іншими. Свою історію під час зустрічі розповість і відомий львівський волонтер Володимир Андрєєв.

Для того, щоб взяти участь у Вечорі волотерських історій, потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/wzAG2CgSW6xKwEd7A.

Молодіжний простір Lviv Open Lab знаходиться за адресою проспект Червоної Калини, 58, позаду ТЦ “Арсен”.

Подія відбудеться за підтримки проєкту [творимо спільно] у межах СПІЛЬНО – програми реагування на війну Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Цей проєкт покликаний об’єднати зусилля з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес партнерами для надання мультисекторальної допомоги сім’ям з дітьми.

Коментарі

Позначки: ,