У Львові проведуть ще три всеукраїнські відкриті архітектурні конкурси

Новини 10 Жовтня, 2022 78

На засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення щодо організації та проведення трьох Всеукраїнських відкритих архітектурних конкурсів. Зокрема, обиратимуть кращі проєктні пропозиції нового житлового комплексу на вул. І. Миколайчука у Львові, реабілітаційного центру в смт Брюховичі, а також стрілецького тиру та стрільбища у с. Великі Грибовичі.

Про це пише Четверта студія.

Так, члени виконкому підтримали проєкти рішень:

–       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію нового будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків на вул. І. Миколайчука у м. Львові.

«Йдеться про спеціалізоване житло для людей, які проходили реабілітацію у межах нашого територіального медичного об’єднання. Ми сподіваємось на підтримку міжнародних організацій у будівництві цього комплексу. Через це хочемо мати досконале рішення, яке можна буде якнайшвидше реалізувати», – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

–       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію реабілітаційного центру на вул. В. Івасюка, 74 у смт. Брюховичі Львівської міської територіальної громади. (Йдеться про реконструкцію та розширення існуючого реабілітаційного центру, що дозволить надавати там ширший спектр послуг).

–       Про організацію та проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію стрілецького тиру та стрільбища у с. Великі Грибовичі (урочище «Нива») Львівської міської територіальної громади.

Коментарі

Позначки: ,