У Львові проведуть мистецький перформанс “Ріжу інформаційні пута Московії”

Новини 10 Травня, 2018 137

У п‘ятницю, 11 травня, о 15 годині відбудеться мистецький захід під назвою “Ріжу інформаційні пута Московії”. Учасники перформансу будуть зв’язані нитками з російськими сайтами, що символічно уособлює пропаганду та дезінформацію від російського агресора.

Відтак, учасники Громадського Руху Інформаційного Захисту символічно відріжуть інформаційні зв’язки з кремлівськими фейками.

Захід має на меті привернути увагу суспільства до гібридної інформаційної війни, яку агресивно веде Росія про України та закликати українців не потрапляти на гачок російської пропаганди, а відстоювати національні інтереси держави.

Ініціатор мистецького перформансу новостворений Громадський Рух Інформаційного Захисту. До участі в акції організатори запрошують небайдужу громадськість, молодь, а також представників засобів масової інформації.

Опісля мистецької частини відбудеться засідання Громадського Руху Інформаційного Захисту, де до Руху приєднаються й активісти з усієї Львівщини.

Мистецька частина відбудеться о 15 годині на площі Ринок, засідання Громадського Руху Інформаційного Захисту заплановане на 15.20 в Бібліотеці на Руській.

Коментарі

Позначки: , ,