У Львові протестували водіїв тролейбусів

Новини 01 Квітня, 2020 515
Через концерт Руслани тролейбус №13 сьогодні курсуватиме зі змінами. Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Сьогодні завершилося проведення експрес-тестування на виявлення коронавірусної інфекції у водіїв тролейбусів, контролерів, касирів, диспетчерів, водіїв автомобілів, які відвозять водіїв тролейбусів додому, та інших спеціалістів, які перебувають в контакті з персоналом або пасажирами.

Як повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, у всіх негативний результат. Також ПЛР-тест показав негативний результат у водія трамваю, у якого була підозра на вірус, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Впродовж трьох днів у тролейбусному депо відбувалося експрес-тестування на виявлення коронавірусної інфекції у водіїв тролейбусів, а також контролерів, касирів, диспетчерів, та інших спеціалістів, які перебувають в контакті з персоналом або пасажирами. У всіх результат негативний. Усі здорові.

Отож, мешканці нашого міста можуть безпечно їздити в тролейбусах.

Також відзначу, що ПЛР-тест показав, що водійка трамваю, у якої була виявлена підозра на коронавірус під час проведення експрес-тестування, також здорова. Коронавірусної інфекції в неї нема”, — розповів Орест Олеськів.

 

Коментарі

Позначки: , , ,