У Львові протестували через звільнення беркутівців (ФОТО)

Новини 29 Грудня, 2019 488

Фото: УГП

Київ має знати, що Галичина – не мовчить!

У центрі Львова відбувся нічний протест проти звільнення беркутівців. 

Як пише “Четверта студія” з посиланням на сайт УГП, більшість небайдужих – члени Української Галицької Партії.  Люди вийшли із різними плакатами в руках :“Не ЗЛИй Майдан”,  “Беркут за грати”, “Це – державна зрада” та інші.

На нічний протест люди зібрались близько першої години ночі. Зустрілись біля пам’ятника Тарасові Шевченкові. Опісля, люди пройшлись до обласної прокуратури і залишили на дверях свої плакати. Коментує одна із учасниць нічного протесту, що водночас є головою поліради Української Галицької Партії,  Ірина Моряк:

“Усе, чого ми боялися перед Нормандською зустріччю – почало вилазити назовні. Тіньовими домовленостями у Нормандському форматі вчинена державна зрада. Обмін підозрюваних екс-співробітників Беркуту, що обвинувачуються у вбивствах мирних протестувальників, без винесення останнім вироку, ставить під загрозу ключову кримінальну справу майдану – розстріл 47 героїв небесної сотні! Після їх передачі неможливо буде довести їх вину у вбивствах. Тільки через них можна було вийти на тих, хто давав команду. Але їх – випускають. Так не може бути.”

Активісти переконані, суботні “судові” процеси організували навмисно перед великою кількістю вихідних днів, аби приспати увагу українців. Саме тому у неділю, 29 грудня, о 13 год УГП просить усіх небайдужих долучатися до протесту і не дати злити Майдану.

29 грудня, Львів, площа перед пам’ятником Шевченкові, 13.00 год.

 

 

Фото: УГП

Коментарі

Позначки: , , , ,