У Львові пропонують створити інноваційний музичний простір на честь Квітки Цісик

Новини 12 Березня, 2021 117

У Львові пропонують створити інноваційний музичний простір на честь Квітки Цісик  

Відповідне звернення подав депутат від фракції “Європейська Солідарність” Роман Грицевич, пише Четверта студія.

“Реалізація цього проєкту буде сприяти програмі децентралізації культури, створить додатковий громадський простір для проведення різних тематичних вуличних фестивалів, та культурних проєктів у Шевченківському районі. Наразі подібні заходи проводять на стадіоні Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва, який немає спеціальних умов чи навіть сцени, для якісної реалізації”, – зазначає Роман Грицевич.

Такий простір депутат пропонує облаштувати  на В.Липинського, (ділянка 1) площею 1,0738га та вул. А. Лінкольна, (ділянка 2) площею 1,6460га;

Відомо, що з метою збільшення зелених насаджень загального користування, Львівська міськрада прийняла ухвалу від 11.07.2019 № 5338 «Про надання Шевченківській районній адміністрації дозволу на виготовлення проєктів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок на вул. В. Липинського – вул. А. Лінкольна для збереження та використання скверів» та включено в перелік скверів Шевченківського району, сквери: на вул. В. Липинського – вул. А. Лінкольна (ділянка 1) площею 1,0738га та (ділянка 2) площею 1,6460га.  

Наразі управління земельних ресурсів працює над проєктами землеустрою для відведення даних земельних ділянок з метою подальшої їх передачі в користування Шевченківській райадміністрації.

Коментарі

Позначки: ,