У Львові пропонують подавати гарячу воду за графіком: петиція

Новини 26 Липня, 2022 201

Іржава вода у Добротворі, фото із місцевої спільноти

За словами автора, таким чином можна значно економити енергоресурси. Подавати гарячу воду він пропонує двічі на тиждень: в середу та суботу з 6:00 до 23:00

Львів’янин у петиції просить подавати гарячу воду за графіком.

Про це пише Четверта студія з посиланням на 032.ua.

25 липня 2022 року на сайті Єдиної системи місцевих петицій львів’янин Козовий Андрій Михайлович зареєстрував звернення до місцевої влади, у якому запропонував зробити подачу гарячої води до будинків за графіком.

За словами автора, таким чином можна значно економити енергоресурси. Подавати гарячу воду він пропонує двічі на тиждень: в середу та суботу з 6:00 до 23:00.

“Україна та європейські країни готуються до надважкої зими. Всі розуміють, що потрібно економити енергоресурси вже сьогодні, бо потім буде пізно. Тому пропоную зменшити подачу гарячої води до 2 днів на тиждень – Середу та Суботу з 6 до 23 год. (компроміс між ефективною роботою котелень і зручностю для громадян). На дворі літо, немає нагальної потреби цілодобово гріти воду і палити енергоресурси. Європа вже йде схожим шляхом. Чому ми “воююча країна” не економимо? Краще обмежитись сьогодні, ніж стати на коліна зимою!!! Крім того, подамо приклад іншим містам”, – пише автор у зверненні.

Зазначимо, що станом на зараз петиція не зібрала голосів. Для розгляду вона повинна зібрати 500 необхідних. Проголосувати можна протягом 47 днів.

Коментарі

Позначки: ,