У Львові пропонують безкоштовно займатись ММА під керівництвом найкращих тренерів

Новини 14 Жовтня, 2021 289

У Львові пропонують безкоштовно займатись ММА під керівництвом найкращих тренерів.

Як пише Четверта студія, про це у Фейсбуці повідомив громадський активіст Андрій Гнатуш.

“Шановне товариство, у день захисника України, день Українського козацтва, день УПА, вітаю Вас щиро і запрошую до хвацької афери, від якої у недругів України запалає і зовсім не серце. Від сьогодні, у кожного з Вас, незалежно від статків та станів, незалежно від політичних уподобань і розчарувань, релігійних традицій і особистих переконань є можливість, на базі спортивного комплексу “Динамо”, що розташований за адресою м. Львів, вул Стуса 4, у залі вільної боротьби, абсолютно на БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ займатись ММА під керівництвом одних з найкращих тренерів Львівщини”, – йдеться у повідомленні.

Тренування проходять у понеділок/середа/п’ятниця, з 19 – 21, а там як кому повезе.

“Вас будуть доводити до сьомого поту… Ви будете плакати і мліти, обсцикаючись від болю та втоми… Але тут, ви станите “іншими”… Тими, хто знають, де живе Україна… Тими, хто незважаючи ні на що і ні на кого, йдуть до кінця… Так кувались ми, такими може спробувати стати кожен з Вас… Хочу, щоб кожен повірив у себе… Усе у Ваших руках сьогодні… І не кажіть, що не було можливості… Без обіцянок і пробачень… Без жодних зобов’язань… Ваш шанс удосконалитись… Слава Україні. Далі – більше та цікавіше”, – написав Андрій Гнатуш.

Він додав, що до тренувань запрошуються чоловіки від 17 років, без явних ознак розладу здоров’я.

“Природній добір – основний фільтр… Можеш – витягуєш… Не можеш – ідеш гріти диван і розважати собою соцмережі. НЕ МОЖЕШ БУТИ ПРИКЛАДОМ, НЕ СТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯМ. Удосконалюйся і живи або здохнеш у сірих тонах… Вибір за нами”, – підсумував Андрій Гнатуш.

 

Коментарі

Позначки: ,