У Львові пролунали вибухи та виникла пожежа на складі

Новини 19 Вересня, 2023 175

У Львові навколо місць влучання пошкоджені вікна у будинках та транспортні засоби

За уточненими даними Козицького, з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Попередньо, жінка без травм, а чоловік у важкому стані

У Львові пролунали вибухи та виникла пожежа на складі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram, міський голова Львова Андрій Садовий у Telegram, Повітряні сили в Telegram, пише Четверта студія.

Пряма мова Козицького: “У частині Львова гучно. Не називаємо локацій. Нічого не фотографуємо і не знімаємо! Інформаційна тиша!”.

О 4.49 Садовий повідомив про загрозу повторної атаки та те, що у Львові працює протиповітряна оборона. Він також попросив людей не виходити з укриття.

Повітряні сили повідомили про ударні БпЛА на Львівщині, Івано-Франківщині та  Хмельниччині: “Триває бойова робота! Не покидайте укриттів!”.

О 5.24 Садовий повідомив, що внаслідок удару по Львову виникло загорання на промисловому складі.

За його словами, всі відповідні служби виїхали на місце.

О 5.45 мер Львова написав, що горить дах промислового складу та відомо про одну постраждалу людину.

В свою чергу голова Львівської ОВА повідомив, що з-під завалів складу дістали жінку і вона травмована: “Унаслідок однієї зі сьогоднішніх атак по Львову почалася пожежа на промисловому складі. На цей момент з-під завалів дістали одну жінку. Вона травмована. На складах значна пожежа. На місці працюють всі профільні служби. Повітряна тривога триває! Небезпека нових атак залишається!”

О 5.59 пролунав відбій повітряної тривоги.

За уточненими даними Козицького, з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Попередньо, жінка без травм, а чоловік у важкому стані.

Коментарі

Позначки: , , , ,