У Львові пройшла акція “Руки геть від ветеранів”

Новини 12 Березня, 2020 377
Сергій Сивохо. Фото: відкриті джерела.

Сергій Сивохо. Фото: відкриті джерела.

Сьогодні, 12 березня, Національний Корпус Львівщини і ветеранські організації (Координаційна рада учасників бойових дій, ДУК Правий Сектор, УСУ АТО, ВПВ “Патріот” та інші) разом з небайдужими львів’янами вийшли під Головне управління поліції у Львівській області з вимогою припинити переслідування ветеранів і патріотів, зупинити проросійські провокації влади у вигляді будь-яких “платформ”, а також відкрити кримінальну справу щодо Сивохи за статтею “державна зрада”. Про це інформує Нацкорпус Львівщини.

Звернення з цими вимогами ветерани і активісти передали у ГУ НП у Львівській області і дочекався його реєстрації.

Причиною для таких акцій по всій Україні стали сьогоднішні ранкові події. Напередодні Дня добровольця у Києві поліція за вказівкою Зеленського затримала ветеранів полку А30В, які виступили проти так званої “платформи примирення” Сивохи.

Особливо обурило захисників України те, що радник секретаря РНБО Сивохо називає російську агресію “внутрішнім українським конфліктом”.

До того ж він і раніше проводив інформаційні диверсії на користь агресора і заперечує роль Росії у розв‘язанні війни на Донбасі.

Коментарі

Позначки: , , , ,