У Львові пройде особливий концерт “Івасюк назавжди”

Новини 23 Травня, 2024 28

До 75-річчя з дня народження Володимира Івасюка, легендарного українського композитора та поета

До 75-річчя з дня народження Володимира Івасюка, легендарного українського композитора та поета, у Львові пройде особливий концерт “Івасюк назавжди”. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Володимир Івасюк, який прожив лише 30 років, залишив по собі незабутній спадок: 107 пісень і 53 інструментальні твори. Його музика, сповнена глибоких, романтичних та життєствердних мотивів, стала символом української культури, а його хіт “Червона рута” — другим гімном України, що об’єднує українців усього світу.

Цей святковий концерт відбудеться 27 травня у Львівській національній опері. На сцені виступить капела “Трембіта”, що існує вже понад 70 років і є справжнім музичним символом України. Капела складається з хору, оркестру та ритм-групи під керівництвом народного артиста України Миколи Кулика. Вони відомі своїми віртуозними виконаннями, які гармонійно поєднують традиції та сучасність.

До концерту “Івасюк назавжди” приєднаються видатні українські солісти: переможець “Голосу країни” Павло Табаков, учасник вокальної формації “Піккардійська Терція” Андрій Капраль, а також талановиті співачки Вікторія Ященко, Марина Коренєва і Ольга Муль. Вони подарують слухачам неповторні виконання відомих пісень Івасюка, серед яких “Червона рута”, “Водограй”, “Я піду в далекі гори”, “Мальви”, “Пісня буде поміж нас”, “Я твоє крило”, “Лиш раз цвіте любов”, “Не згаси вогонь” та багато інших.

Цей концерт — це не просто музична подія, а справжнє свято української пісні, яка живе вічно у серцях мільйонів. “Івасюк назавжди” запрошує всіх зануритися у чарівний світ мелодій, що стали невід’ємною частиною нашої культури і національної спадщини.

📍27 травня, Львів, Львівська національна опера

Не пропустіть унікальну можливість відчути силу та красу музики Володимира Івасюка у виконанні найкращих українських музикантів. Це буде вечір, який залишиться у вашій пам’яті назавжди.

Коментарі

Позначки: , ,