У Львові проектант зробив помилку, а штрафуюють водіїв

Новини 26 Листопада, 2021 732

Фото Ігор Зінкевич

У Львові проектант зробив помилку, а штрафуюють водіїв.

Про це пише Четверта студія з посиланням на керівника ГО “Варта-1” Ігор Зінкевича.

Як йдеться у повідомленні, проектант з Києва – Шуригін, підрядником виступили поляки, а виконання по субпідряду доручили вже нашому ЛКП “Львівелектротранс” який і погодив саме цей проект.

“А помилка полягає в тому, що на одній з важливих новостворених гілок тролейбусного маршруту по вулиці Кульпарківській з вулиці Городоцької проектант не заклав достатньої довжини винесення кабелів для тролейбуса, чим уможливив виконання водіями правила дорожнього руху – рухатися лівою смугою на вулицю Кульпарківську.

При виконанні правил дорожнього руху штанги злітають, бо покладені по правій стороні дороги і не винесені максимально на ліву смугу. А рухаючись в правій смузі тролейбус буде порушувати правила дорожнього руху та блокувати рух трафіку на право по зеленій стрілці в сторону виїзду з міста по вулиці Городоцькій”, – йдеться у повідомленні.

Проектант своїм недолугим рішенням ускладнив рух виїзду на перехрестя та і загалом, при зливанні штанг на самому перехресті. Мабуть, за це він отримав премію, підрядник всю суму за роботи, а ось наших львівських водіїв почали штрафувати за порушення правил дорожнього руху, пише Зінкевич.

Він додав, що “таких безглуздих помилок достатньо, а що саме головне – штрафують водіїв, а проектант далі працює та отримує зарплату і, станом на сьогодні, навіть не зробив коригування проекту. Якщо таке коригування можливе, то цікаво за чиї кошти будуть проводити зміни?”.

“Так, як на колегії, яка відбулася 24 листопада, Андрій Садовий запропонував самостійно звітувати про результати роботи своїх чиновників, не даючи їм змогу самим пояснити, за що вони отримають заробітню платню, то звертаюся тепер до міського голови – хто за це відповідатиме”, – йдеться у повідомленні.

Фото Ігор Зінкевич

Фото Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: , , , , ,