У Львові продовжують обкрадати пасажирів громадського транспорту

Новини 10 Квітня, 2024 29

“Чому списали кошти з банківської картки? Я вчора не їздив”. Відповідаємо: відбулося зняття за поїздки, які валідували 29 березня – 3 квітня

Якщо ви сплачували банківською карткою чи телефоном, зняття коштів могло відбуватись, як однією транзакцією за всі здійснені поїздки одним носієм протягом шести днів, так і різними платежами. Це залежало від черговості обробки валідацій.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛеоКарт.

Від 4 квітня безготівкова оплата проїзду банківськими картками здійснюється у звичному режимі. А саме: ви валідуєтеся, здійснені за день поїздки об’єднуються в один платіж, а списання відбувається протягом наступних днів.

І про важливе. Якщо на картці під час спроби списанням коштів за проїзд не було необхідної суми, то банк робитиме повторні спроби списання з певною періодичністю.

Система е-квитка заблокує картку, з якої списання коштів було неуспішне, розблокування відбудеться після успішного зняття коштів за проїзд. Потурбуйтесь заздалегідь, аби на рахунку був достатній баланс, щоб уникнути блокування картки системою.

Коментарі

Позначки: , , ,