У Львові презентували першу інстаґрам-книгу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Кенцало Юра 02 Грудня, 2018 1 189

Презентація у Львові є першою у турі книги

Сьогодні, 2 грудня, Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась презентація першої в Україні інстаґрам-книги Юлії Сливки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» видавництва ASTRUM.

«#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки – це збірка історій, які первісно народились в соціальній мережі, а тепер стали повноцінною книгою. Це один із небагатьох взірців української мережевої літератури на сьогодні. Персонажі, які мандрують з однієї інтернет-новели до іншої (наприклад, #баба_Богдана і #дідо_Богдан), щоразу опиняючись у нових – таких знайомих читачеві – ситуаціях, викликають в нього то сміх, то сльози. Впродовж прочитання книги «#Чуєш, коли приїдеш додому?» у цих персонажах читач, якщо й не впізнає своїх рідних, то вони точно стануть йому рідними.

Книга «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки нагадує про прості речі і мимоволі спонукає помічати, пам’ятати, вірити, любити та не соромитись.

Презентація була розмовою про небезпеки, принади та перспективи мережевої літератури в Україні, а також про лаштунки створення самої книги, – чому така назва і чому така обкладинка, чому саме ці тексти і як вони народились саме в такому суперечливому просторі.

Презентація у Львові є першою у турі книги «#Чуєш, коли приїдеш додому?» шістьма містами України.

У грудні видавництво ASTRUM представить її також у Києві, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому та Красному.

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу. Фото: Євген Филипець

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу. Фото: Євген Филипець

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу

У Львові презентували прешу інстаґрам-книгу

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу

У Львові презентували першу інстаґрам-книгу

Як пройшла презентація дивіться у відео:

У Львові презентують першу в Україні інстаґрам-книгу «#Чуєш, коли приїдеш додому?»

Опубліковано 4studio Неділя, 2 грудня 2018 р.

 

 

Коментарі

Позначки: ,