У Львові працює 7 координаційних центрів, які допомагають вимушено переміщеним особам

Новини 01 Березня, 2022 107

Перші українські біженці

Міський голова Львова Андрій Садовий оглянув міські заклади, які приймають вимушено переміщених через війну осіб з усіх куточків України, та подякував небайдужим львів’янам, які цілодобово надають їм допомогу.

Про це пише Четверта студія.

«Від початку нападу Росії на Україну Львів та міста Львівської області прийняли тисячі вимушено переміщених осіб. В місті працюють 7 координаційних центрів — райадміністрації та «Арена Львів». Прихисток надають 152 комунальні заклади та 100 релігійних організацій. Здебільшого приймаємо жінок, дітей та людей похилого віку. Військовозобов’язаних чоловіків, які їх супроводжують, закликаємо повертатись у свої міста та захищати власну землю.

Дякуємо усім волонтерам, які не припиняють приносити їжу та речі першої необхідності! Якщо хочете допомогти, звертайтесь за цим номером: +38 032 254 60 15.

Сьогодні Львів перестав бути туристичним центром. Усі, хто сюди приїхав, мають пам’ятати, що вони – не гості. Ми разом працюємо на перемогу нашої армії! Віримо, що скоро всі повернуться до своїх мирних домівок у незалежній Україні», – повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Львова.

Коментарі

Позначки: ,