У Львові працівник поліції та інспектор з паркування попалися п‘яними за кермом

Новини 16 Квітня, 2019 69

Ілюстрація: УНІАН

У Львові сьогодні, 16 квітня, упродовж ночі працівники поліції затримали двох водіїв за підозрою у керуванні транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє УНІАН.

Як повідомив на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «зі слів свідків, водіями, в яких поліцейські запідозрили стан алкогольного сп’яніння, виявилися співробітник карного розшуку та інспектор з паркування у місті Львові».

Скриншот/Facebook

«16 квітня активісти Pitbull Lviv (спільнота громадських активістів – УНІАН) були присутні на затриманні поліцією водіїв за підозрою в стані алкогольного сп‘яніння. Водій автомобіля Volkswagen Tiguan (зі слів свідків, працівник карного розшуку Галицького району) при підозрі на стан алкогольного сп‘яніння відмовився здавати тест на драгері», – повідомляє Зінкевич.

Він також інформує, що «вже пізніше поліція затримала іншого водія на проспекті В‘ячеслава Чорновола: Volkswagen Passat рухався без увімкнених фар ближнього світла. Під час спілкування з водієм (з його ж слів, він працює інспектором з паркування у Львові), в нього було помічено ознаки алкогольного сп`яніння і при перевірці на драгері показало 0,55 проміле».

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області уточнили, що автомобіль Volkswagen Tiguan був зупинений у центрі міста, на розі вул. Дорошенка та Костюшка.
«Цієї ночі патрульні склали протоколи на 7 водіїв у нетверезому стані. Один із протоколів склали на перетині вул. Дорошенка – Костюшка на водія автомобіля Volkswagen Tiguan. Матеріали скерують до суду, який прийме рішення», – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Водночас, у патрульній поліції відмовилися коментувати інформацію про те, чи за кермом зазначених іномарок могли перебувати працівник карного розшуку та інспектор з паркування.

Нагадаємо, 15 квітня, своє професійне свято відзначали працівники карного розшуку України.

Довідка. Pitbull Lviv – спільнота громадських активістів, які долучаються до нічного патрулювання вулиць міста з метою виявлення п‘яних водіїв за кермом про що повідомляють у поліцію.

У 2018 році у Львові, на базі управління безпеки міста Львова було створено відділ інспекторів, які мають право приймати рішення щодо штрафування за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

 

Коментарі

Позначки: , ,