У Львові посадовцю ДСНС який покусав жінку, світить тюремний строк

Новини 08 Квітня, 2020 205

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Командиру відділення однієї з частин Головного управління ДСНС у Львівській області повідомлено про підозру

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру командиру відділення однієї з частин Головного управління ДСНС у Львівській області. Правоохоронець підозрюється в умисному завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я (ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України).

Як пише “Четверта студія” з посиланням на ДБР, слідством встановлено, що вночі 28 липня 2019 року у пасажирському автобусі між підозрюваним та жінкою виник конфлікт. Під час якого працівник ДСНС кілька разів вдарив потерпілу та відкусив їй частину мізинця. Унаслідок дій підозрюваного жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості, що спричинило тривалий розлад здоров’я.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, ідеться про інцидент, який стався 28 липня 2019 року у автобусі, який рухався на території с.Загірне Стрийського району.
Тієї ночі, близько 03:00 год, у автосалоні виник конфлікт між гостями, які поверталися з весілля. За версією слідства, під час сварки із 40-річною жителькою Дрогобича працівник пожежної служби завдав їй тілесні ушкодження, у тому числі, відкусив частину пальця на руці.

За вчинене командиру пожежної частини загрожує до 3 років ув’язнення.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,