У Львові посадовець поліції втекла від журналістів, – Балицька (ФОТО)

Новини 06 Грудня, 2019 1 456

Фото: ФБ/Вікторія Балицька

Журналіст Вікторія Балицька повідомила на своїй сторінці у ФБ, що начальниця слідчого управління ГУНП у Львівській області раніше терміну закінчила особистий прийом громадян і залишила приміщення, щоб не зустрічатися з журналістами.

Як пише «Четверта студія», Вікторія Балицька на своїй сторінці розповіла про безуспішну спробу взяти коментар у «слідчого управління Н.Харченко, яка дає незаконну вказівку підлеглим узгоджувати усі внесення в ЄРДР”.

«Прийшли в ГУНП у Львівській області для того, щоб записати коментар стосовно оприлюдненого в соцмережі та на сайтах звукозапису, на якому жіночий голос, схожий на голос начальниці слідчого управління Н.Харченко, дає незаконну вказівку підлеглим узгоджувати усі внесення в ЄРДР. Черговий сказав нам, що якраз пані Харченко веде прийом громадян в актовому залі на першому поверсі. Ми попросили в одного громадянина дозволу зайти разом із ним коли прийде його черга, щоб записати короткий коментар з головною слідчою. Однак працівниця ГУНП попередила пані Харченко і та достроково закінчила прийом (не прийнявши останнього громадянина) і загадково зникла з актового залу.

Як вам не соромно, поліцейські!? Як ви нас захистите, якщо ви не знаходите в собі крихти мужності, щоб просто гідно вийти до журналістів і сказати кілька речень? Де ваша гідність? До речі, начальник ГУНП В. Віконський теж не зійшов униз до нас, хоча був на робочому місці», – зазначається у дописі Вікторії Балицької.

Коментарі

Позначки: , ,