У Львові попри невдоволення городян встановлюють обмежувачі заїзду на тротуари (ФОТО)

Новини 05 Березня, 2021 1 990

Фото: Твоє місто

Мешканці вулиці Чупринки обурюються: тепер швидка не зможе під’їхати під помешкання і вони не зможуть завантажити щось у своє авто

У Львові, на вулиці Чупринки, вздовж тротуару встановлюють стовпчики для обмеження заїзду автомобілів на тротуар.

Обмежувачі монтують на тротуарі від вулиці Київської у напрямку центру. Втім, деякі мешканці цієї вулиці обурюються. Кажуть, що тепер ні швидка не зможе під’їхати під їхнє помешкання, ні вони не зможуть за потреби вивантажити чи завантажити щось у своє авто.

Як пише «Четерта студія» про це повідомляє Тvoemisto.tv.

«Це нечесно. Де зможе паркуватись авто швидкої, щоб не блокувати рух трамваїв? А якщо щось важке зі свого авто вивантажуєш…? Тут узагалі ніде паркуватись», – каже львів’янка у коментарі Тvoemisto.tv.

Встановлення обмежувачів викликало жваве обговорення на Фейсбук-сторінці Гарячої лінії міста. Деякі містяни висловлюються за такі зміни: «Тепер можна вільно йти тротуаром». Інші ж просять їх прибрати.

Депутат Львівської міської ради Євген Бойко від Самопомочі на своїй сторінці у Фейсбук написав:  «Якщо коротко, то тут повинен діяти принцип: «поступай за законом». Тобто тротуар – для пішоходів, проїжджа частина – для авто. Якщо буде навпаки, то це хаос, що створює незручності для більшості людей».

Як пояснюють у Львівській міській раді обмежувачі встановили для забезпечення належного проходу пішоходів та маломобільних груп населення. А також через звернення ЛКП «Львівелектротранс», неналежно припарковані авто блокують рух трамваїв.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,