У Львові попрощалися з дизайнером Петром Нестеренком-Ланьком (ФОТО)

Новини 26 Листопада, 2020 1 322

Петро Нестеренко-Ланько © facebook.com/petro.nesterenkolanko

У четвер, 26 листопада, у Львові попрощалися з дизайнером Петром Нестеренком-Ланьком. Засновник Lviv fashion week трагічно загинув у віці 37-ми років.

Про це повідомляє “Суспільне Львів”, пише “Четверта студія”.

Петра ми завжди будемо пам’ятати як позитивну людину. В нього в голові завжди було стільки ідей і його проєкти реально увійдуть в історію нашого міста і України загалом. Тому що такого цілеспрямованого, завжди позитивного, завжди такого доброго і щирого важко у наш час зайти”, — каже колега Ольга Гренюх.

Чин похорону відбувся у храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховали Петра Нестренка-Ланька на Личаківському кладовищі.

“Він був дуже відкритий до людей, прагнув розвивати українське мистецтво. Все, що пов’язане з українізацією як такою, виводити українську моду на міжнародний рівень, не тільки в Україні. І він мав величезне серце. Хто його знає, він у всіх залишиться в пам’яті і серцях щирою і доброю людиною”, — каже подруга Зоряна Бучковська.

Петро Нестеренко-Ланько загинув у ДТП 23-го листопада. Його на пішохідному переході збив водій автомобіля Ніссан. Інцидент стався на у селі Бартатів Городоцького району. автомобіль. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Коментарі

Позначки: , ,