У Львові помер поранений на Донбасі військовослужбовець

Новини 26 Жовтня, 2018 160

Ілюстрація: pryvitannya.com

Олег Фомін був кулеметником

У Львові сьогодні, 26 жовтня, помер військовослужбовець Збройних сил України Олег Фомін.

Як повідомляє «Апостроф», військовослужбовець проходив лікування у військовому госпіталі, після поранення отриманого під час бою на Донбасі.

«Олег Фомін. Кулеметник. Лікувався у Львові. Пішов сьогодні на небо. Рани, отримані у бою, виявилися несумісними з життям. Вічна слава та пам’ять!», – повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст і волонтер Сергій Братчук.

На фото військовослужбовець ЗСУ Олег Фомін/Facebook/ Сергій Братчук

«Сьогодні о 2:00 годині ночі перестало битися серце кулеметника 92 бригади Олега Фоміна. Він був справжнім бійцем, відважно воював з ворогом, а потім довгий час змагався за своє життя з наслідками важкої травми. Більше року сам Олег, лікарі Львівського військового госпіталю і волонтери робили все можливе, щоб витягти його з безодні. Олег був люблячим і турботливим чоловіком і батьком, залишилась вдовою його дружина Іринка і двійко маленьких донечок. Не залишимо ж їх у скрутну годину. Просимо допомоги для них на номер картки 4149 4978 6247 6720», – на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтерка ГО «Галицькі сурми» Анна Шевченко.

Фото: Facebook/Анна Шевченко

 

Коментарі