У Львові поліцейські затримали мешканців Запоріжжя та Донеччини за підозрою у розповсюдженні наркотиків та психотропів

Новини 03 Червня, 2022 72

2 червня близько 14.00 неподалік Головного залізничного вокзалу співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 під час відпрацювання території обслуговування викрили раніше судимого 20-річного мешканця Запорізької області, а невдовзі, неподалік цього ж місця – 19-річного жителя Донеччини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

У старшого поліцейські виявили та вилучили 75 зіп-пакетів з речовинами, схожими на «амфетамін», «канабіс» та «PVP».

У молодшого – 30 зіп-пакетів з нарковмісними таблетками та речовиною, схожою на «канабіс». Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Також встановлено, що зловмисники тимчасово проживали у Львові та можуть бути причетні до розповсюджування наркотичних та психотропних речовин шляхом розкладання «закладок» на території міста.

Окрім того, мешканець Запорізької області перебував у розшуку.

Обидва затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудові розслідування тривають.

Коментарі

Позначки: