У Львові погодили доповнення переліку промзон

Новини 02 Грудня, 2021 110

У сесійній залі Львівської міськради нарешті завершився ремонт, фото Христина Процак

У рамках Програми перспективного розвитку

На засіданні сесії ЛМР підтримали внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 № 4399 «Про затвердження Програми перспективного розвитку промислових зон м. Львова».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Більш як 200 суб’єктів господарської діяльності звернулись до нас про те, що їм імпонують умови цього документу і на їхнє звернення ми підготували відповідний проєкт ухвали», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Відтак проєктом ухвали передбачено доповнення переліку промислових зон щодо яких поширюється положення про не внесення змін до містобудівної документації всіх рівнів у частині зміни функціонального використання території з промисловості на будь-яку іншу, зокрема:

Терміном на 25 років – території у районі вул. Городоцької, 172-174, вул. Гречаної.

Терміном на 15 років території у районі:

  • Вул. Пасічної, вул. Зеленої;
  • Вул. Б. Хмельницького, вул. Промислової;
  • Вул. Бескидської, вул. Гайдучка, вул. Богданівської;
  • Вул. Земельної, вул. Мележа, вул. Ковельської;
  • Вул. Надійної, вул. Вулецької, вул. Межової, вул. Зеленої.

«Ця ухвала прийнята у 2018 році і вона говорить про перспективні і існуючі промислові зони. Ми в липні вже обговорили положення цієї ухвали і тоді були готові запропонувати ще 4 зони до вже існуючих в ухвалі 4 зон, проте тоді було зауваження щодо того, аби додати ще 2 зони, про які були звернення, потрібно додати. Відтак сьогодні ми виносимо 6 додаткових зон.

Після обговорення цього питання у липні була створена робоча група, до якої увійшли працівники всіх фракцій. Ця робоча група об’їхала всі території, які пропонуються сьогодні в ухвалі. Потім було обговорення у комісіях, і були враховані всі зауваження», – додала радниця міського голови Вікторія Довжик.

За відповідну ухвалу із зауваженнями проголосувало 54 депутати.

«Наша задача підтримувати розвиток промисловості у місті. Це перший крок, який ми усі підтримуємо», – акцентував мер.

Коментарі

Позначки: , ,