У Львові подали пропозиції для придбання житла дітям-сиротам за кошти державного бюджету (ВІДЕО)

Новини 18 Липня, 2021 58

Львівська міська рада подає пропозиції для надання місцевому бюджету державної субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на повідомлення прес-служби Львівської міськради.

Загалом такого помешкання потребують 234 дитини.

Зокрема, сьогодні виконавчий комітет затвердив положення про комісію з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету на ці потреби. Ця комісія під час засідання сформувала загальний список осіб, які потребують такого помешкання. Загалом це 234 дитини. Потреба в коштах становить майже 143 млн грн. Як зауважив керівник управління «Служба у справах дітей» ЛМР Ростислав Тимків, ці списки поділені за відповідними віковими категоріями – 16-23 роки, 24-35 років та старші 35 років.

Відтак, виконком затвердив рішення цієї комісії, тобто списки осіб, які скерують обласній владі. Обласна комісія має зібрати усі такі списки та сформувати три черги, й коли надійдуть кошти з державного бюджету – визначити, кому таку допомогу нададуть.

Коментарі

Позначки: , , , ,