У Львові почнуть будівництво крематорію

Новини 30 Березня, 2020 770

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Питання виносили на Раду єпископів

Ще в минулому році мерія Львова розпочала вивчати питання будівництва крематорію. Відтак, за словами міського голови Львова Андрія Садового, у цьому році місто планує отримати відповідні погодження та здійснити необхідні закупівлі.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-службу Львівської міської ради, про це він сказав в ранковому ефірі радіо «Львівська хвиля».

«Ми займаємось питанням побудови крематорію. У цьому році ми плануємо всі відповідні закупівлі. Тут була тривала моральна дискусія. Ми збирали раду єпископів, і всі сказали, що готові. Ми почали цю роботу ще в минулому році, просто для будівництва необхідно зібрати багато дозволів та погоджень. Робота триває, і в цьому році буде завершена. Є чіткий протокол поховань, він доведений до наших комунальних служб, які цим займаються. Зокрема, мають бути елементи індивідуального захисту, померлих мають ізолювати, а поховання має відбуватись у закритому режимі, відповідно, представники похоронних служб про це знають”, — зазначив мер.

 

Коментарі

Позначки: ,