У Львові побили двох хлопців-ветеранів (ФОТО)

Новини 17 Листопада, 2020 1 445

фото: Андрій Мочурад/ФБ

На вулиці Львова побили ветеранів російсько-української війни.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Андрій Мочурад.

«Учора у понеділок, у Львові, на проспекті Свободи близько опівночі, на мене та мого побратима, також громадського діяча та ветерана російсько-української війни, Віктора Бараника, зі спини напали троє молодиків спортивної тілобудови. Мені та Віктору завдали тілесних ушкоджень середньої важкості – зокрема, зламаний ніс, зламані зуби, численні забої, тощо. Напад був без жодного приводу у самому центрі Львова!

Після чого, нападаючі пробували втекти. При їх затриманні, виявилось що нападаючі, є діючими працівниками поліції, проте були у цивільному і звісно не показували посвідчень перед нападом.

Імена “героїв” Цімерман Павло Романович, Вовчик Богдан Тарасович, Остапович Андрій Васильович. Були у Львові на навчанні поліцаїв.

Молодики, навіть у відділку вихвалялись що вони не тверезі, та що їх “відмажуть”, бо вони самі поліція. Чомусь попри нашу не одноразову вимогу, у нападаючих не взяли кров на аналіз вмісту алкоголю чи наркотиків.

У той же час на площі Ринок було з десяток екіпажів поліції, котрі будучи при виконанні, “воювали” з рестораторами та туристами, замість патрулювати»,- зазначається у дописі.

Прошу до максимального поширення, в першу чергу колег журналістів.

Учора у понеділок, у Львові, на проспекті Свободи…

Опубликовано Andrij Mochurad Вторник, 17 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,