У Львові побільшає пунктів вакцинації (ФОТО)

Новини 05 Листопада, 2021 715
Мешканець Яворівського району підробив довідку про вакцинацію від Covid-19

Мешканець Яворівського району підробив довідку про вакцинацію від Covid-19

У Львові знову побільшає тимчасових пунктів вакцинації.

Цими вихідними, 6 та 7 листопада, охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу ще й у Центрі надання адміністративних послуг Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, вхід праворуч) та у Шевченківській районній адміністрації (вул. Липинського, 11, 1-й поверх).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«На сьогодні маємо більше 58% львів’ян, які вакцинувалися першою дозою, і близько 40% – двома дозами. У Львові створено достатньо якісні умови для того, щоб львів’яни у комфортний і зручний час могли вакцинуватись: маємо 12 пунктів масової вакцинації по місту, і ще пункт вакцинації є у кожній поліклініці, працюємо без вихідних.

На цих вихідних створюємо ще два додаткові пункти вакцинації – один у будівлі міської ради – у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, а інший – у Шевченківській районній адміністрації. Мешканці з 10.00 до 18.30 можуть прийти в порядку живої черги або, записавшись у Helsi, і отримати вакцинацію. Сподіваємося, що люди такою можливістю скористаються. Якщо це оправдає себе з точки зору присутності охочих вакцинуватися, то ми цю практику будемо продовжувати і на наступні вихідні», – прокоментував Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Пункти вакцинації працюватимуть за стандартним графіком – із 10.00 до 18.30 год (перерва із 14.00 до 15.00 год. на перезмінку). Там забезпечать всі необхідні умови для роботи медичних працівників.

Аби вакцинуватись, можна попередньо записуватись у системі Helsi, або ж просто приходити без запису, та мати із собою паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, у Львові діють стаціонарні та тимчасові пункти вакцинації, тому всі охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Актуальна інформація про роботу пунктів вакцинації у Львові – тут.

Коментарі

Позначки: ,