У Львові після ремонту вітер зриває бляху з будинку (ВІДЕО)

Новини 20 Січня, 2020 740

Скриншот відео

У Львові ремонт покрівлі на даху будинку №14 на вул. Лобачевського   був виконаний недоброякісно і вже через кілька років вітер зриває бляху.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на «Гарячу лінію Львова» мешканець міста.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

«По вулиці Лобачевського, 14 весною 2017 року проводилась заміна покрівлі даху. Робота була виконана не зовсім доброякісно і в результаті цього через деякий час утворилася наступна проблема: під час сильного вітру величезний шматок бляхи відірвався і висить у повітрі гойдаючись.

Це загроза в першу чергу для простих перехожих, які навіть нічого не підозрюють йдучи повз потенційну небезпеку, по друге під час кожного здіймання вітру я молюся, щоб декілька кілограм металу не впали на мій автомобіль. Прошу вирішити цю проблему, чим швидше – тим краще», – зазначається у дописі на «Гарячу лінію міста Львова».

Увага! По вулиці Лобачевського 14 весною 2017 року проводилась заміна покрівлі даху. Робота була виконана не зовсім доброякісно і в результаті цього через деякий час утворилася наступна проблема: під час сильного вітру величезний шматок бляхи відірвався і висить у повітрі гойдаючись. Це загроза в першу чергу для простих перехожих, які навіть нічого не підозрюють йдучи повз потенційну небезпеку, по друге під час кожного здіймання вітру я молюся, щоб декілька кілограм металу не впали на мій автомобіль…Вклінно прошу вирішити цю проблему, чим швидше – тим краще. Наперед щиро дякую!

Опубліковано Ярославом Васильовичем Неділя, 19 січня 2020 р.

Довідково. Вулиця Лобачевського — вулиця в Шевченківському районі Львова, в місцевості Підзамче, що сполучає вулиці Гайдамацьку та Заводську та має форму відзеркаленої літери Г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,