У Львові після ремонту відкрили для руху транспорту залізничний переїзд на вул. Курмановича (ФОТО)

Новини 26 Грудня, 2019 2 397

Фото: "Магістраль"

Залізничники Львівської магістралі завершили капітальний ремонт переїзду на вул. Курмановича у Львові.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Магістраль».

Як зазначається, відкрито рух автотранспорту через залізничний переїзд, що розташований на перегоні Скнилів—Рудно та перетинає автодорогу на вул. Курмановича у Львові. Залізничники  виконали капітальний ремонт переїзду та відкрили рух паралельно зі завершенням частини робіт першої черги з ремонту автодороги на вул. Курмановича.

Капітальний ремонт переїзду було проведено з метою підвищення рівня безпеки руху поїздів, автотранспорту та пішоходів. У комплексі робіт залізничники демонтували старий переїзний настил, уклали колійну решітку, виконали бетонування основи переїзного настилу, проклали кабельно-провідникові мережі, встановили металеву огорожу. Окрім асфальтування під’їздів проїжджої частини, залізничники встелили бруківкою пішохідну доріжку та провели опоряджувальні роботи прилеглої території.

«Торік у рамках першої черги цього проєкту Львівська залізниця облаштувала регульований пішохідний перехід через залізничні колії, що з’єднав вулиці Городоцьку та Курмановича у Львові», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,