У Львові після пожежі будинок залишився без газу і води: містян просять допомогти погорільцям

Новини 25 Грудня, 2018 153

Скриншот відео

У Львові мешканці будинку, в якому 24 грудня була пожежа, потребують допомоги небайдужих.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

«На вулиці Запольської, 33 сталася пожежа, її загасили, але будинок повністю залитий водою, люди вичерпують воду з осель, відключені газ і вода. В людей не залишилось навіть сухого одягу. Куди їм звернутися за допомогою, гаряча лінія міста не допомогла…», – йдется у дописі Olena Kuzyutina на сторінці «Варта-1».

Скриншот/Facebook

Користувачі соцмереж у коментарях  пропонують свою допомогу: зокрема, прихистити жінок з дітьми, привезти теплі речі чи взяти на перетримку тварин.

Скриншот/Facebook

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, у Львові 24 грудня  вогнеборці ліквідували пожежу в будинку з мансардою.

Скриншот відео

«24 грудня о 17:08 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів по вул. Запольської, 33 в будинку площею 200 кв м. На місце події негайно було направлено рятувальників, які під час розвідки пожежі вивели на свіже повітря власника будинку та передали його медикам. Через щільну задимленість вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Пожежу вдалось ліквідувати о 19:16. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку площею 15 кв м, стіни площею 20 кв м та перекриття на площі 55 м кв. На місці пожежі працювало 30 вогнеборців та 6 одиниць спецтехніки». – інформують у відомстві.

Обставини події, причини пожежі та сума завданих збитків встановлюються правоохоронцями.

Відео: ДСНС

Коментарі

Позначки: ,