У Львові пікетуватимуть управління СБУ

Новини 01 Квітня, 2021 651

Активісти вимагатимуть в СБУ боротьби з колаборантами на Львівщині

Активісти вимагатимуть в СБУ боротьби з колаборантами на Львівщині

Завтра о 10:30 Національний Корпус проведе акцію “Ні колаборантам на Львівщині!”  під управлінням Служби безпеки України у Львівській області з вимогами вжити дієвих заходів проти антиукраїнських сил.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Національного корпусу у Львівській області.

“Служба безпеки України роками толерувала п’яту колону Кремля. Лише впродовж останніх тижнів було зроблено перші невпевнені кроки проти антиукраїнських сил. Проте в умовах війни цього недостатньо. Ми вимагаємо конкретних результатів у боротьбі проти проросійських сил, які є співучасники гібридної агресії Кремля проти України”, – йдеться у повідомленні.

У рамках акції організатори запитають в співробітників Служби про причини тривалої бездіяльності і вручимо звернення до керівництва СБУ з такими вимогами:

  1. Прискорити прогрес в розслідуванні злочинних дій власників підприємства “Керамбуд” при експлуатації надр ЛьвівщинИ
  2. Перевірити усі підприємства, пов’язані зі  спонсорами тероризму Тарасом Козаком і Віктором Медведчуком, на предмет причетності до фінансування антиукраїнської діяльності та незаконних схем збагачення:

ТОВ “Озеро”

ТОВ “Бетонбуд”

ТОВ ”Будімекс проект”

ТОВ “Капітал плаза”

ТОВ “Керамбуд”

ТОВ “Магнат РР”

ТОВ “Трансмонолітавто”

ТОВ “Про Радіо”

ТОВ “Зустріч”

  1. З’ясувати чи на законних підставах  компанія Медведчука і Козака “Керамбуд” одержала в користування  Великопільське піщане  родовище
  2. Подати від імені СБУ на найближчому засіданні РНБОУ проект про розширення санкцій проти активів Медведчука і Козака шляхом розповсюдження обмежень на підприємства, оформлені на родичів спонсорів тероризму (що є міжнародною практикою)
  3. Вжити заходів для притягнення до відповідальності причетних до фінансування тероризму Медведчука В. М. та Козака Т. Р., що становлять загрозу національній безпеці
  4. В найкоротший термін відзвітувати перед суспільство про виконану роботу

Дата: 2 березня

Час: 10:30

Місце: вул. Дмитра Вітовського, 55

Коментарі

Позначки: ,