У Львові під час вибуху потерпів 23-річний хлопець

Новини 05 Жовтня, 2020 153
На Самбірщині припинять подачу газ

На Самбірщині припинять подачу газ

Внаслідок події травмований 23-річний мешканець квартири. Як попередньо встановили правоохоронці, причиною вибуху міг стати витік газу.

3 жовтня близько 16.55 у поліцію надійшло повідомлення про те, що у квартирі, розташованій на другому поверсі одного з багатоквартирних будинків на вулиці Кульчицької у Львові, стався вибух.

Про це повідомляє ГУ НП у Львівській області, пише “Четверта студія”.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини, а також рятувальники. Як встановили правоохоронці, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 23-річний мешканець квартири – він був госпіталізований. У помешканні були пошкоджені вікна, вхідні двері та балкон.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як попередньо встановили правоохоронці, вибух міг статись через витік газу. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,