У Львові під час ремонтних робіт натрапили на небезпечну знахідку часів ІІ Світової війни

Новини 11 Січня, 2023 63

У Львові під час ремонтних робіт натрапили на небезпечну знахідку часів ІІ Світової війни

У вівторок, 10 січня, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в Львові на вул. Ольги Басара, виявили предмети, ззовні схожі на застарілі боєприпаси. На них натрапили в цокольному приміщенні триповерхового житлового будинку під час ремонтних робіт, а саме демонтажу стелі.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, пише Четверта студія.

На місце події направили оперативну групу Львівського міського управління. В результаті огляду підозрілої знахідки було встановлено, що предмети зовні схожі на ручну гранату О-23 та набої до стрілецької зброї часів ІІ Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасів повідомили правоохоронні органи та подали термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером “101”.

Коментарі

Позначки: