У Львові під час ДТП травмувалася семирічна дівчинка (ФОТО)

Новини 20 Січня, 2020 814

Фото: НПУ

З початку року на Львівщині у ДТП загинуло 26 людей

У Львові внаслідок ДТП травмовано дитину.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ГУ ДСНС у Львівській області, 19 січня о 23:52 год до рятувальників наідйщшло повідомлення про зіткнення автомобілів «Renault Laguna» та «Daewoo Lanos» у м. Львів по вул. Городоцька 274.

На місце події було направлено рятувальне відділення 2-ої Пожежної частини м. Львова.

Як з’ясувалось, внаслідок зіткнення постраждали 3 особи, з них 1 дитина. Двох водіїв та доньку водія автомобіля «Renault» рятувальники за допомогою нош транспортували до медичної карети, після чого медики госпіталізували потерпілих з травмами різного ступеня важкості в медичний заклад. Рятувальники паралельно провели роботи по знеструмленню автомобілів котрі потрапили у ДТП та забезпечили пожежну безпеку на ділянці події.

З початку року на теренах Львівщини у ДТП травмувались 143 людини, ще 26 загинуло.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 19 січня близько 23.15 на вулиці Городоцькій.

Аварія на Скнилівському мості. Фото Варта-1

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Деу Ланос», яким керував 24-річний мешканець Львова та «Рено Лагуна», за кермом якого перебував 29-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, пасажири «Рено» – семирічна дівчинка та 31-річна жінка, усі львів’яни.

ДТП на Городоцькій у Львові. Фото Roman Tyshchuk

ДТП на Городоцькій у Львові. Фото Roman Tyshchuk

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,