У Львові під час дощів вулиця Медової Печери перетворюється на річку (ФОТО)

Новини 09 Вересня, 2020 760
Фото: Остап Доскіч.

Фото: Остап Доскіч.

У Львові на вулиці Медової Печери під час дощів дороги перетворюються на ріки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Львівської міської ради Остап Доскіч, повідомляє “Четверта студія”.

За його словами, влала міста Львова не робить жодних кроків, а лише обіцяє вирішити проблеми.

“Вчора разом з Олег Синютка провели вечір, спілкуючись із мешканцями Личаківського району. Люди реально зневірилися: не виконаного, але обіцяного настільки багато, що емоції у спілкуванні переважають. Але лише так, чуючи людей і розуміючи їх реальні проблеми, можемо рухатися далі.

Вулиця Медової Печери. Під час дощів тут дороги перетворюються ріки: роками місцева влада нічого не зробила, аби вирішити ситуацію. Зате перед виборами активно будує дитячий садок, який понад 15 років стояв розваленим: тендери не відбувалися, будівництво, ймовірно, штучно затягувалося. Зате нині – показово і швидко усе ремонтують”, – йдеться у дописі.

Остап Доскіч також наголосив, що мешканці вулиці Пасічної змушені відвойовувати клаптик землі через недобросовісних забудовників.

“Вулиця Пасічна. Люди щораз відвойовують собі свій клаптик землі від забудовників, які вже “поклали око” на ласий шматок землі під будівництво. А майданчиків у районі вкрай бракує. Проблема, яка об’єднує ці дві вулиці – величезні рахунки за світло. Усе через відсутність поквартирного розпуску електроенергії. Такі зустрічі додають розуміння – проблем, які потребують вирішення – чимало. Мусимо чути людей, щоб знати першочергові завдання”, – додав Доскіч.

Коментарі

Позначки: , , ,