Як Садовому “дякували” за підняття тарифів на проїзд у електротранспорті Львова (ВІДЕО)

Новини 15 Січня, 2020 428

Пасажирам вручали “садогривні”

Сьогодні, 15 січня, львів’янам на зупинках громадського транспорту та у трамваях активісти роздавали   символічні “садогривні”, адже від нині у міському електротранспорті діє відкоригований тариф, а саме: 7 грн за разовий квиток куплений у водія та 6 грн за разовий квиток куплений заздалегідь чи за допомогою гаджетів, пише 4studio.

Учасники акції кажуть, що головна мета заходу – акцентувати увагу пасажирів на тому, що чинний мер Андрій Садовий порушив свою обіцянку й вкотре підняв тарифи на проїзд у міському транспорті:

“Кожна людина має відповідати за свої слова, а особливо, коли це політик, мер великого європейського міста. Ми своїми діями лише нагадуємо львів’янам, що не слід вірити всім обіцянкам нашого мера, адже він у 2018 році публічно обіцяв не піднімати тарифи на проїзд у громадському транспорті, доки не буде запроваджено електронного квитка”, – сказав у коментарі 4studio Дмитро Бондін.

Фото: 4studio

Організатор акції громадський активіст Андрій Вихопень зауважив, що львів’янам годі терпіти таке ставлення від міських чиновників:

“Не можна раз за разом спускати такі речі з рук, у нас зараз усі зайняті чи без ентузіазму, немає кому вказати владі на недопустимість таких дій, а у мене хоч часу і мало, проте, бажання є”, – зауважив він.

Фото: 4studio

Додамо, що активісти перед початком акції занесли кілька “садогривень” й до Ратуші, де передали їх керівництву для ознайомлення.

Коментарі

Позначки: , , , ,