У Львові перевізники заявили про транспортну корупцію Садового

Новини 06 Червня, 2022 367

Чиновники Львівської міської ради вважають, що для них закони не писані і вони самовільно можуть робити все, що заманеться

Приватні перевізники міста Львова заявили про черговий транспортний скандал у місті Львові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Асоціації перевізників Львівщини.

Переділ ринку перевезень у Львові.

Чиновники Львівської міської ради вважають, що для них закони не писані і вони самовільно можуть робити все, що заманеться.

Зокрема, не встигли впровадити новий тариф, як тут же взялися вносити зміни до маршрутної мережі, порушуючи чинні нормативи і вимоги законодавства в догоду одному підприємству.

Не важко догадатися якому, звичайно ж, комунальному АТП 1. Підкилимно, у вузькому колі міські чиновники підготували рішення і заднім числом його провели.

Те, що внесені зміни в схеми руху маршрутів 52 і 5а суттєво знижують ефективність роботи маршрутів 25, 39, 7, 53, 51 і 31, нікого не хвилює. Мовляв, це ж маршрути приватних фірм – тож нехай і дають собі раду.

Але хочемо нагадати шановним чиновникам, що такі дії з лобіювання інтересів комунального підприємства «пахнуть» корупцією.

Дивує також поведінка директора комунального підприємства, який, будучи членом сім’ї перевізників, не вважав за необхідне хоча би поставити до відома колег про підготовку змін маршрутної мережі.

Приватні перевізники не залишать поза увагою такі «викрутаси» чиновників.

Коментарі

Позначки: ,