У Львові перевірятимуть маршрутки

Новини 23 Червня, 2020 263
Як у Львові містом курсують брудні маршрутки. Фото: Олег Ліпчинський‎.

Від завтра, 24 червня, у Львові моніторингова група щодо перевірки дотриманням умов карантину перевірятиме громадський транспорт.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради, про це заявила заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Ці групи працюють у трамваях і тролейбусах, і перевіряють, чи пасажири заходять у транспорт у масках, перевіряють, щоб не було стоячих пасажирів, а лише сидячі.

Від завтрашнього дня хочемо організувати такі групи в автобусах. Відзначу, що дезінфекція і миття транспорту продовжує проводиться щодня. Єдине зауваження, що мешканці, які користуються нашим транспортом, їздять без масок і наражають на небезпеку людей, які є поряд.

Отож, завдяки роботі моніторингових груп, будемо мати всю інформацію по транспорту, по закладах торгівлі та ін. Ця інформація скеровується на штаб, аналізується, і приймаються відповідні адміністративні рішення.

Люди розслабилися і думають, що небезпека минула. Але, на жаль, кількість хворих зростає. Тому, наскільки ми будемо дотримуватися протиепідеміологічних заходів, щоб унеможливити ріст захворюваності, залежить від нас з вами.

Тому, прохання до мешканців чітко дотримуватися усіх заходів, які передбачені чинним законодавством, комісією ТЕБ і НС і прийняті штабом Львівської міської ради”, — підсумувала Ірина Маруняк.

 

Коментарі

Позначки: , , ,