У Львові перехожий затримав нетверезого мопедиста і передав патрульним (ВІДЕО)

Новини 21 Травня, 2022 110

Водій скутера не впорався з кермуванням та впав із пасажиром на дорозі, чим і привернув його увагу

У Львові небайдужий громадянин затримав нетверезого мопедиста і передав його патрульним.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише Четверта студія.

Сьогодні, 20 травня, близько 1-ї години ночі, патрульним надійшло повідомлення про порушення ПДР на вулиці Підвальній. Небайдужий громадянин повідомив, що затримав двох осіб, які їхали на мопеді в стані алкогольного сп’яніння.

Оперативно прибувши на місце події, поспілкувавшись із заявником, останній повідомив, що водій скутера не впорався з керуванням та впав із пасажиром на дорозі, чим і привернув його увагу.

“24-річний керманич мав очевидні ознаки алкосп’яніння. Інспектори запропонували пройти перевірку на алкотестері Drager і він погодився. Результат — 2,39 проміле.

На львів’янина патрульні винесли дві постанови за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ч. 5 ст. 121 (порушення правил користування мотошоломом) КУпАП. Також склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП”, — йдеться у повідомленні.

«Дякуємо свідомому громадянину, який зупинив порушника та викликав поліцію, адже наслідки могли бути непередбачуваними», доповнили в поліції.

Коментарі

Позначки: