У Львові пацієнти креативно дякують медикам за порятунок від коронавірусу (ФОТО)

Новини 06 Лютого, 2021 1 194

Фото: ФБ/Іра Кушинська

Написаними власноруч і розвішаними на паркані пульмонологічного відділення плакатами та горнятами зі словами подяки

У Львові вдячні пацієнти дякують лікарям за порятунок від COVID-19.

Як пише «Четверта студія», окрім численних слів подяки за працю лікарям і медперсоналу за їх нелегку роботу у соцмережах, вдячні пацієнти дякують своїм лікарям плаката­ми, написаними власноруч і розвішаними на пар­кані пульмонологічного відділення, а також дарують горнятка зі словами подяки.

«485 ковідних хворих, з яких 410 – з підтвердже­ним ПЛР-тестом, пролікувалися у 5-й міській лікар­ні м. Львова від 2 листопада 2020 року», як пише «Четверта студія», про це розповів «ВЗ» гендиректор закладу Андрій Миськів.

Вдячні пацієнти дякують своїм лікарям плаката­ми, написаними власноруч і розвішаними на пар­кані пульмонологічного відділення.

«Ось такі яскраві горнята тепер додають позитивного настрою лікарям, медсестрам, санітарочкам нашого пульмонологічного відділення №1. Це ініціатива пацієнта, котрий лікувався у відділенні від ковідної пневмонії. А у такий спосіб вирішив залишити згадку про себе із добрими словами подяки на адресу наших медиків», – зазначається у дописі на сторінці Центр легеневого здоров’я у ФБ.

Пульмонологія на вул. Коновальця. Тут лікують ковідних хворих.

Опубликовано Ирой Кушинской Четверг, 4 февраля 2021 г.

Трохи кольору у стрічку 🙂

Ось такі яскраві горнята тепер додають позитивного настрою лікарям, медсестрам,…

Опубликовано Центр легеневого здоров’я Среда, 3 февраля 2021 г.

 

 

.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , ,