У Львові пацієнт скоїв напад на бригаду швидкої медичної допомоги (ФОТО)

Новини 28 Червня, 2020 2 296

Скриншот ФБ/Сама "швидка" допомога

Кілька п’яних жінок і чоловік пошкодили майно медиків

У Львові скоєно напад на бригаду медиків швидкої допомоги. Правоохоронців закликають відреагувати належним чином на протиправні дії.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє 28 червня на сторінці спільноти “Сама “швидка” допомога” у ФБ Vira Olexiv.

“Ніколи б не подумала , що стану жертвою чергового нападу на бригаду ШМД. Ми з моїм лікарем працюючи у нічну зміну відправились на виклик з приводом «Втрачав свідомість. Блювання. Алкогольне сп‘яніння». Приїхали за адресою, передзвонили запитали про стан хворого , на що нам відповіли: « Тобі шо 100 гривень дати шоб ти піднялась?!». Відкриваємо двері під‘їзду (ліфт не працює ), квартира знаходиться на 9 поверсі.

Доходимо до 8 поверху і бачимо сидить мужчина та каже , що зламав ногу, коли спускався. Ми з лікарем оглядаємо пацієнта (по факту просто підвернув ногу),  спускаються з квартири п’янезні баришні і починають хамити та обзивати бригаду! Пацієнт з « поламаною ногою» підривається і кидає в лікаря сумку з медикаментами (добре , що лікар встигає відхилитися ) сумка розтрощенна. Ми ледь встигли втекти!

Викликано поліцію.  Після 3 годин стояння і роботи з поліцією. Спускається ще одне п’яне бидло (як виявилось потім, що це наш пацієнт з втратою свідомості) з камерою та починає знімати і дальше обзивати весь склад бригади! «Хворий з зламаною ногою» пристрибує з 9 поверху відкриває двері в машині ШМД і плює на лікаря“.

Поліція їде залишаючи нас на одинці з п’яним бидлом, ті починають гримати по нашій машині та хитати нею в результаті чого наш водій зачіпає сусідню машину. Подальші образи та погрози. Нікого у відділок з них забрано не було. Протокол ні на кого не виписаний. В результаті у нас з лікарем піднявся тиск у мене ще довго трусилися руки і ноги, лікар ,яка працює більше 20 років довго плакала.  На наш район залишилась 1 лінійна бригада. Як це назвати?!”, – зазначається у дописі.

Як зазначається у коментарях до допису, подія сталася у Залізничному районі міста Львова.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,