У Львові патрульний поліцейський відмовився від хабара (ФОТО)

Новини 18 Травня, 2021 89

Нетверезий водій запропонував патрульним 10 тисяч гривень неправомірної вигоди і тепер, йому загрожує кримінальна відповідальність

Вчора, 17 травня, близько 22-ї години прийшов виклик на 8-й Скнилівський провулок про нетверезого водія на автомобілі Opel Vectra.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Коли поліцейські приїхали на місце, то автомобіль стояв припаркований. Всередині сидів водій. Він мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Патрульні 3 батальйону попередили 36-річного керманича про неприпустимість руху у такому стані. Він запевнив, що нікуди вже не поїде.

За деякий час, заявник повідомив поліцейським, що водій здійснив рух і в’їхав в огорожу. Патрульні повернулися знову туди.Факт аварії не підтвердився. Водій лише виїхав на бордюр.
Чоловікові запропонували пройти перевірку на тверезість, однак він відмовився. Йому повідомили, що на нього оформлять протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Порушник відреагував на ці слова пропозицією неправомірної вигоди в сумі 10 тисяч гривень.

Попередження про кримінальну відповідальність за цей вчинок на нього не подіяли. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°1 Львівського районного управління поліції.

Тож, порушник отримав свої адмінматеріали і тепер йому загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Коментарі

Позначки: ,