У Львові патрульні зупинили п’яного водія автобуса двічі за одну ніч

Новини 25 Січня, 2018 20

У Львові водій автобуса спочатку в нетверезому стані вчинив ДТП, а згодом його зупинили патрульні за порушення ПДР

«Вчора увечері відбулося ДТП без потерпілих на вулиці Морозній. Водій автобуса ПАЗ вдарив автомобіль Renault Clio. У винуватця виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Прилад драгер показав результат 1,66 проміле. Також чоловік не мав права керувати таким транспортним засобом. На нього оформили три адмінматеріали: протокол за скоєну ДТП, протокол за керування в нетверезому стані і постанову за відсутність права керування таким транспортним засобом. Водій запевнив, що за кермо не сяде», – інформує поліція області.

Як зазначають патрульні, вже за деякий час, інший екіпаж поліції помітив на вулиці Сихівській, як автобус ПАЗ рухається заднім ходом на перехресті.

«Транспортний засіб зупинили і попросили у водія документи для перевірки. У чоловіка виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Пристрій драгер показав результат 0,95 проміле. Тоді інспектори з‘ясували, що кількома годинами раніше цього водія оформляв інший екіпаж. Чоловік знову отримав протокол за керування напідпитку, а також постанову за порушення правил дорожнього руху», – додають патрульні.

Загалом цієї ночі патрульні склали 9 протоколів на водіїв за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Коментарі

Позначки: ,