У Львові пасажири змусили працівників залізниці збільшити кількість вагонів у електричці

Новини 22 Травня, 2018 178

У Львові пасажири електрички вдалися до блокування руху на залізничній станції «Скнилів» вимагаючи збільшити кількість вагонів у складі електропоїзда «Львів – Сянки».

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 21 травня до Залізничного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що о 17:59 на залізничній станції «Скнилів» (вул. Авіаційна, 6), близько 150 осіб вийшли на колію і заблокували рух поїздів на станції, вимагаючи збільшення кількості вагонів.

«Громадяни перекрили рух електропоїзду сполученням №6025 «Львів – Сянки», перебували на станції через те, що в електропоїздах недостатньо місць, було подано лише по чотири вагони, та вимагали надання додаткових вагонів», – зазначається у повідомленні.

На місці події перебували представники регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

Як повідомили учасники акції, близько 19:15 було надано шість додаткових вагонів та відновлено рух електропоїзда «Львів – Сянки», затримка якого склала близько 1:15 год.

Як повідомлялося, 7 травня 2018 року, на станції Пустомити кілька осіб вийшли на колію і заблокували рух приміського поїзда №6008 сполученням Трускавець–Львів.

Причину блокування громадяни аргументували незадоволенням через відсутність достатньої кількості місць в рухомому складі ЕПЛ2т, що конструктивно налічує понад 500 сидячих місць.

У свою чергу, Львівська залізниця звернулася до правоохоронців із вимогою вжити невідкладних заходів для запобігання незаконному втручанню сторонніх осіб у роботу магістралі, гарантування стабільного руху поїздів та безпеки пасажирів.

Коментарі

Позначки: , ,