У Львові пасажири маршрутки «накинулися» на очільника патрульної поліції

Новини 04 Вересня, 2018 82

Фото: Facebook/Роман Пилипенко

Обурені львів’яни, безпекою яких знехтував водій, заявили Роману Пилипенку, що поспішають…

Очільника Патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка обурила реакція і поведінка пасажирів маршрутного таксі, водій якого у годину пік грубо порушив правила дорожнього руху.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Роман Пилипенко, інцидент стався сьогодні, 4 вересня, неподалік від центральної частини міста.

«Їду по вулиці Сахарова, тягнусь у корку. І тут по зустрічній смузі руху, весь корок обганяє автобус 9-го маршруту, потім різко бере вправо, в крайню праву смугу (з якої можна повертати лише праворуч) і на заборонний (червоний) сигнал світлофору – їде прямо на вулицю Коперника. Звичайно, я блокую даний автобус, який повністю заповнений пасажирами, підходжу до водія, який не заперечує свої порушення, мотивуючи їх дотриманням графіку, що відверто мене дивує і обурює. Викликаю екіпаж, тим часом перевіряю документи водія по відповідним базам», – повідомляє Пилипенко.

У дописі він зазначає, що в даній ситуації його вразила поведінка пасажирів автобуса, яким кермував водій-порушник.

«З автобуса виходять пасажири і  увага: вони обурені тим, що їх автобус зупинено, мотивуючи це тим, що  «нічого не сталось, а ми всі поспішаємо…», – зазначає поліцейський.

Роман Пилипенко також відмітив, що водій маршрутки «1969 року народження, вже досвідчений дядько».

Фото: Facebook/Роман Пилипенко

«Не можу і не хочу розуміти, що змушує водія ризикувати десятками життів пасажирів, а пасажирів покривати та заохочувати такі дії водія…», – резюмує очільник Патрульної поліції Львівщини.

Коментарі

Позначки: , , , ,